Trompette vir blinde en minder bevoorregte kinders in Suid-Afrika

Ek was dikwels ‘n gas in Suid-Afrika en het geleidelik begin om die land van binne af te ontdek. Suid-Afrika is ‘n land met groot uitdagings, maar ook met fantastiese geleenthede, ‘n land met groot kontraste, ‘n land waar ons taal gepraat word, ‘n land met historiese bande met ons kultuur…

Ek sou hierdie land weer dankbaar wou maak vir die pragtige dinge wat ek daar kon ervaar, iets van myself, maar ook van my land terug te gee. Daarom het ek besluit om 10 trompetten aan die Athlone-skool vir blinde kinders in Kaapstad te skenk.

Om dit te doen, wil ek jou hulp inroep. U kan hierdie projek ondersteun deur ‘n vrywillige bydrae in die rekening van Art of Music te plaas BE65 1043 8196 1896 met die aanduiding: Trompette vir Suid-Afrika.

Ek het plastiek instrumente gekies omdat hulle baie lig is sodat die kinders hulle ook makliker kan hanteer. Die prys per instrument is ongeveer €200,- (vir die beter weergawes)! As ons genoeg geld insamel, kan ek miskien ook ‘n paar ware trompette gee…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.